לחמעג'ון – מתכון מיוחד של בלאק צ'רי

מיני לחמעג'ון

רוצים להפתיע את האורחים ובני המשפחה ?

מתכון חטיף מלוח בשרי טעים במיוחד מהמטבח התורכי שמתאים כמתאבן לכל ארוחה בשרית.

הוראות הכנה לכ-20 יח' לחמעג'ון.

מצרכים למילוי:

½ ק"ג בשר בקר טחון גס

1 חבילת כוסברה קצוצה

1 בצל לבן קצוץ

קורט מלח

קורט פלפל

5 גרם צנוברים – לפי הטעם

מצרכים לבצק:

1 ק"ג קמח

70 גרם שמרים

2 כפות סוכר

1 כפית מלח

4 כפות שמן זית

650 מ"ל מים (כ2 וחצי כוסות מים ועוד קצת)

אופן הכנה:

להכנת הבצק: מנפים את הקמח על שולחן ומוסיפים את השמרים, הסוכר והמלח. מערבבים היטב ויוצרים בור במרכז התערובת. לשם יוצקים את המים ומתחילים לערבב באופן איטי עד לקבלת מרקם של בצד אחיד ויפה.

מניחים לבצק למשך כ-30 דקות, מכוסה בניילון או במגבת.

להכנת המלית: שמים את כל המצרכים בקערה ומערבבים היטב.

הכנת הלחמעג'ון:

מרדדים את הבצק על השולחן לעובי של כחצי ס"מ ומחוררים במזלג. חותכים עיגולים בבצדק (בעזרת חורץ עוגיות עגול או כוס). לוקחים את תערובת הבשר ומפזרים מעל.

מחממים תנור ל-200 מעלות, מכניסים את הלחמעג'ון ל7-10 דקות אפיה.

כדאי להגיש עם טחינה ביתית בצד.

בתאבון!

רוצים להזמין מגש מיני לחמעג'ון לאירוע הקרוב שלכם ?

לחצו על הקישור:

מיני לחמעג'ון

  • אין מוצרים בעגלה.