קדירת בשר צוואר עם ירקות ופלפל חריף

קדירת בשר ביין, ציר פטריות וירקות שורש

קדירת בשר צוואר עם ירקות ופלפל חריף  – מתכון מיוחד של בלאק צ'רי · Black Cherry   מגשי אירוח · קייטרינג

אוהבים בשר ? אוהבים חריף ? תבשיל בשר חריף עם ירקות, עשיר בטעמים ומנה עיקרית חמה וטעימה.

10 יח' פלפל אנגלי שלם

1 כפית מלח

2 כוסות חיטה

1 כף ציר בקר

¼ כוס שמן

1 ליטר מים (4 כוסות)

מצרכים:

1 ק"ג בשר בקר צוואר חתוך לקוביות

4 יח' גזר חתוך לעיגולים בעובי של כ- 2 ס"מ

2 בצלים גדולים חתוכים לפרוסות

5 שיני שום פרוס

1 פלפל ירוק חריף (לפי הטעם)

10 יח' עלי דפנה

קדירת בשר ביין, ציר פטריות וירקות שורש

אופן הכנה:

מחממים את השמן בסיר גדול, מוסיפים את הבשר ומטגנים קלות למשך 3-4 דקות. לאחר מכן, מעבירים את הבשר לכלי נפרד ומוסיפים את הבצל, גזר והפלפל החריף ומטגנים עד להשחמה. מוסיפים את עלי הדפנה, פלפל אנגלי ואת ציר הבקר, מוסיפים את המים ומבשלים כחצי שעה. לאחר מכן מוסיפים את החיטה ומביאים לרתיחה. כשהתבשיל רותח, מכניסים את הסיר לתנור מחומם ל-170 מעלות לכ-3 שעות.

מדי פעם יש לבדוק  מה מצב הנוזלים ואם חסר, מוסיפים כחצי כוס מים.

ניתן להגיש עם תוספת תפוחי אדמה או אורז, בתאבון !

רוצים להזמין קדירות של בלאק צ'רי לאירוע הקרוב שלכם ?

כנסו:

קדירת בשר עם ירקות וערמונים

  • אין מוצרים בעגלה.